Time2Move Hengelo

Wil je gezellig samen sporten in kleine groepen? Ben je op zoek naar motiverende en effectieve lessen? Dan zijn de groepslessen van Time2Move zeker iets voor jou!

 

Met Time2Move willen wij onze deelnemers een totaalbeleving geven. Time2Move beschikt over de nieuwste groepslessen, materialen en zeer ervaren en gemotiveerde instructeurs. Dit alles in een gezellige kleinschalige club, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Wij hebben geen toegangspoortjes en pasjes; naast de workouts die er te volgen zijn is Time2Move namelijk een leuke, laagdrempelige plek voor gezellige gesprekken en het opdoen van sociale contacten. Bij ons wordt je niet als nummer naar binnen gehaald.

 

Wij bieden de nieuwste Les Mills-groepslessen: Bodypump, Bodystep, Bodybalance, Time2Dance en CORE (een intensieve training voor sterke buik- en rugspieren. Daarnaast geven wij ook Xcore, Pilates en Stay Fit (55+).

 

Lesrooster

Lesaanbod


Tarieven en abonnementen

Wij houden van simpel, duidelijk en overzichtelijk.
Een abonnement kost € 37,50 per maand. Je kan dan onbeperkt komen sporten.

 

Wij hanteren geen minimale looptijd. Je gaat een abonnement aan voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand. 

 

We willen niet dat je onnodig "vast" zit aan een abonnement. We vinden het  juist fijn dat je lid bij Time2Move wíl blijven en daar doen we altijd ons uiterste best voor. 


Boek een proefles

Overstapservice

10 rittenkaart


Neem contact met ons op