Lessen

Bekijk hier ons grote aanbod van groepslessen!

Het volledige lesrooster kun je vinden op de homepagina.

 


Bodypump

Bodypump is een groepsles waarbij je met behulp van gewichten alle spieren onder handen neemt. Bij deze les verbrand je calorieën door middel van krachttraining. Hierbij train je de conditie van je spieren en krijg je een strakker lijf. Bij bodypump kan je zelf kiezen met hoeveel gewicht je gaat trainen. Deze groepsles wordt ook wel 'the fastest way to get in shape' genoemd.         

Klik hier voor meer info over Bodypump

 

Lestijden: Woensdag 19:00 en Zaterdag 9:30


Bodystep

Bodystep is gericht op het verbeteren van de coördinatie, conditie en uithoudingsvermogen. Bij deze groepsles maak je gebruik van een step. Dit is een bankje waarmee je allerlei oefeningen uitvoert op de maat van de muziek. Je stapt het bankje op, af en over op het ritme van een motiverende track. Ook bij deze uitdagende les zullen de instructeurs ervoor zorgen dat jij tot het uiterste gaat!

Klik hier voor meer info over Bodystep

 

Lestijden: Woensdag 20:00 en Zondag 11:00


Bodybalance

Bodybalance is een mix van Tai Chi, pilates, yoga, stretching en meditatieoefeningen. Tijdens de les oefen je om gecontroleerd adem te halen en bouw je flexibiliteit en kracht op waardoor je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Op muziek doe je een workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Klik hier voor meer info over Bodybalance

 

 

Lestijden: Maandag 20:00 en Vrijdag 9:00


HIIT

HIIT is een uitdagende workout van 30 minuten, waarbij je meerdere korte sessies van intervaltraining uitvoert op extreme hoge intensiteit. De manier van trainen maakt HIIT een effectieve manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren. HIIT is een workout die geschikt is voor iedereen die in korte tijd fit wil worden en bereid is om hard te werken. Jouw coach geeft je voldoende opties, zodat je altijd op je eigen niveau kunt trainen!

 

 

 

 

 

 

Lestijden: Dinsdag 20:00 en Donderdag 19:30 (zaal 2, op inschrijving via Facebook)


Sh'bam

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met Sh'bam. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

 

 

 

Lestijden: Dinsdag 19:00


Xcore

Bij een Xcore-les train je het hele lichaam en verbrand je calorieën. Dit doe je met behulp van een Xco-Trainer. De Xco-Trainer is een met grit gevulde buis die ervoor zorgt dat er extra belasting op je spieren komt te staan. Het grit beweegt bij elke beweging van de ene naar de andere kant van de buis, waardoor het bindweefsel rondom de spieren oprekt en de kans op blessures afneemt. Door Xcore-lessen te volgen zul je merken dat je meer kracht en een strakker lijf krijgt.   

Klik hier voor meer info over Xcore

Lestijden: Maandag 19:00, Woensdag 9:00 en Zaterdag 10:15


BRN

De afkorting BRN (Burn) staat voor 'Body U Really Need'. Bij een BRN-les werk je optimaal aan een strakker en slanker lichaam en verbrand je veel calorieën. De les bestaat uit cardio, spieroefeningen en core-training voor rug, buik en bekken. Je maakt gebruik van twee kleine gritbuizen voor de optimale workout. Net als bij de andere lessen is er ieder kwartaal een nieuwe BRN-les waardoor je lichaam opnieuw wordt geprikkeld.

Klik hier voor meer info over BRN (Burn)

 Lestijden:  Donderdag 20:00


Yoga/Pilates

Bij een Yoga/Pilates-les train je mind en body. Je oefent jezelf geestelijk en lichamelijk fitter, zonder dat je intensieve en explosieve bewegingen uitvoert. Deze vorm van bewegen geeft je lichaam een betere vorm, en kan daarnaast ook goed zijn voor fysieke ongemakken en/of blessures. Het doel van deze lessen is om je lichaam en geest goed in balans te krijgen.

 

 

Lestijden: Dinsdag 20:00 


Latin Dance Mix

Latin Dance Mix is een swingend dansprogramma dat is gebaseerd op Zuid-Amerikaanse dansstijlen zoals salsa, merengue en samba. Hierdoor ontstaat er een leuk en dynamisch trainingssysteem. Gedurende de les krijgt je onderlichaam een totale workout. Je zult merken dat been- en bilspieren strakker worden en meer vorm krijgen. Daarnaast merk je dat je uithoudingsvermogen beter zal worden.  

Klik hier voor meer info over Latin Dance Mix 

Lestijden: Donderdag 19:00


Lestijden: Maandag 10:00 en Donderdag 10:00

Stay Fit (55+)

Deze groepsles is bedoeld voor de 55-plussers die graag fit willen blijven. De les bestaat uit een goede warming up waarna er gewerkt wordt aan het verstevigen en soepel houden van spieren en  gewrichten. Daarnaast helpt deze les om stress kwijt te raken, stimuleert het de stofwisseling en verbetert het uw balans. Een gedegen cooling down voorkomt vervolgens blessures en bevordert het herstel. Na afloop drinken we gezellig een kop koffie in de kantine.