Time2Slender - Sporten zonder (over)belasting

Vandaag de dag zijn wij ons allemaal bewust dat een gezond leven en lichaam van groot belang is, echter in ons drukke leven valt het niet altijd mee om voldoende lichaamsbeweging en een gezond eetpatroon in te passen. Bovendien wordt het streven naar een gezond lichaam voor sommigen van ons beperkt door medische klachten.

 

Veel van onze trainingsprogramma’s vergen veel van je lichaam en kunnen niet altijd door iedereen gevolgd worden omdat zij hier door medische klachten niet toe in staat zijn. De vaak lange en moeilijke weg naar een gezond en geconditioneerd lichaam is nu een stuk gemakkelijker geworden.

 

Daarvoor bieden we vanaf nu Time2Slender waarbij er gebruik wordt gemaakt van bewegingsbanken die bekend zijn van Slender You. Dit programma is van oorsprong ontwikkeld voor poliopatiënten. Uit universitaire onderzoeken bleek dat er veel meer met de toestellen was te bereiken dan dat men oorspronkelijk voor mogelijk hield.

 

Met het programma Time2Slender kun je verrassend goede resultaten boeken in korte tijd; zowel medisch als figuur corrigerend. Dat maakt dit programma perfect voor mensen in reguliere sportprogramma’s worden belemmerd door bijvoorbeeld blessures, een hernia, MS, fibromyalgie of die door een gevorderde leeftijd minder mobiel en/of flexibel zijn dan voorheen.

 

We kunnen veel teksten schrijven over de vele voordelen van Time2Slender maar het beste kun je het zelf beleven. Meld je daarom vandaag nog aan voor een proefles. Dat doe je door je naam en telefoonnummer hieronder in te vullen. We zullen z.s.m. contact met je opnemen om een passende afspraak te plannen.

Vraag stellen of proefsessie boeken?

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Dit zijn de banken van Time2Slender

Sandbag Table

Dit toestel maakt 1000 heupbewegingen in tien minuten. Het versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert de vorm van het zitvlak en vermindert cellulitis.

Leg Table

In tien minuten op dit toestel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km. Het verstevigt de benen, buik, heupen en de billen. 

Sit-up Table

Tien minuten lang is dit toestel een aangename steun in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Het versterkt de buik, rug en middenrif.


Waist Tummy Hip Table

Dit beweegt de benen 900 keer op en neer in tien minuten. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden extra versterkt.

Stretch Table

Dit toestel masseert bovenrug, schouders en nek. In tien minuten wordt het hele lichaam getraind. De houding wordt verbeterd, bovenrug en armen worden verstevigd.

Relax Table

Een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.


Tarieven                   Openingstijden*

 

€ 38,50 per maand - 1 keer per week

 

€ 71,50 per maand - 2 keer per week

 

€ 102,50 - 10 rittenkaart - 6 maanden geldig

 

€ 12,00 - Losse sessie/proefles

*Uitsluitend op afspraak

     
Maandag

10:30

13:00

Dinsdag

09:00

12:00
 

18:30

21:00
Donderdag

18:30

21:00
Vrijdag

11:00

13:00