Time 2 Move Overstapservice

We horen vaak van mensen dat ze graag de overstap van hun huidige sportschool willen maken naar Time2Move maar dat ze nog "vast" zitten aan een abonnement bij hun sportschool. Natuurlijk zijn we blij met het voornemen om bij Time2Move te komen sporten en daarom komen we je in dit geval graag tegemoet met onze overstapservice.

 

Hieronder lees je hoe dit in z'n werk gaat. 


Beëindig je huidige abonnement

Het belangrijkste is dat je het abonnement bij je huidige sportschool beëindigt en hiervan een bevestiging vraagt waarop wordt vermeld per welke datum het abonnement wordt stopgezet. 

Schrijf je in voor een jaarabonnement bij Time2Move

Via deze website of op de club kun je je inschrijven voor een jaarabonnement bij Time2Move. (als je je via de site inschrijft, vermeld er dan bij dat je gebruik wil maken van de overstapservice).

Sporten maar

Je kan meteen beginnen met sporten bij Time2Move. Neem de eerste keer dat je komt sporten de bevestiging van je opzegging mee, of mail deze naar info@time2movehengelo.nl. Terwijl je gewoon begint met sporten, gaat jouw abonnement (en dus de betaling bij Time2Move) pas van start zodra het abonnement bij je huidige sportschool officieel is beëindigd. (maximaal 3 maanden)